Jak się warzy piwo w Bieszczadzkiej Wytworni Piwa?

Sztuka Warzenia Piwa - kameralnie bez degustacji

Czas spotkania: 30-40 minut

Cena: 351 zł brutto za grupę za grupę do 10 osób. Jest to opcja “na wyłączność”, czyli bez udziału osób spoza grupy. W przypadku większej liczby osób niż 10 każda dodatkowa osoba to 25 zł.

UWAGA! Powyższa cena dotyczy usługi realizowanej w godzinach pracy Ursa Maior, w języku polskim. W przypadku realizacji poza godzinami pracy lub w języku obcym prosimy o kontakt w celu ustalenia ceny.

Z powodów technologicznych i ograniczonej dostępności kluczowych osób, wymagane jest wcześniejsze umówienie się i ustalenie godziny. Prosimy o punktualne przybycie.

Kontakt:
E-mail: biuro@ursamaior.pl
Telefon: +48 13 461 25 10, +48 791 146 277

Zapraszamy na unikalne spotkanie – wejście do części zamkniętej Bieszczadzkiej Wytwórni Piwa Ursa Maior, miejsca, gdzie powstają wybitne piwa rzemieślnicze w niewielkich limitowanych ilościach.

Spotkanie prowadzone przez specjalistów Ursa Maior zostanie rozpoczęte przybliżeniem surowców używanych do warzenia piw, które będzie można powąchać i spróbować. Kolejno przejdziemy przez poszczególne etapy powstawania piwa – od przygotowania powstających surowców, poprzez warzenie, fermentację, leżakowanie i rozlew.

Na zakończenie spotkania uczestnicy będą mogli nabyć piwa uwarzone w Bieszczadzkiej Wytwórni Piwa oraz zakupić inne wyroby regionalne w sklepie Esencja Karpat mieszczącym się w budynku, a także wziąć udział w projekcji na naszym wielkim ekranie doskonałego, 15 minutowego filmu “Szlakiem Wielkiej Niedźwiedzicy” o Bieszczadach i niezwykłych historiach z Ursa Maior.

Sprawdź nasze pozostałe oferty zwiedzania i degustacji

Warto nas odwiedzić dla świetnego piwa i nie tylko...

Tak wyglądają degustacje

O niezwykłości Ursa Maior świadczą...

Wrażenia naszych gości

Fajnie mieć takie miejsca w Polsce, nie każde piwo smakuje ale to zależy tylko od osobistych preferencji ;) polecam zwiedzanie obiektu.

Ola Kamińska

Pyszne piwo, mały sklepik na miejcu nie tylko z alkoholem. Warto zapisać się na przejście po browarze i poznanie jego historii.

Joanna Głuskowska

Niesamowite miejsce, wyjątkowe na skalę krajową, a może nawet europejską... Wspaniali ludzie i dużo pyszności!

Jakub Grzeszczyk

Bądź z nami na bieżąco...

Zapisz się do newslettera